08 بهمن 1401

ایراد ضرب و جرح توسط همسر

دسته بندی : کیفری | دیه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسر بنده حدود دو ماه منزل رو ترک کرده و با کمک برادرانش بنده رو ضرب و جرح نموده و دخترانم ( 13 ساله و 7/5 ساله) رو با خود بردن و الان هیج تماسی با دخترانم رو اجازه نمی ده
و بابت ضرب و جرح شون با نامه پزشکی قانونی و بردن بچه هام شکایت هم کردم.

در تابستان هم یک ماه چنین کاری یعنی ترک منزل و بردن بچه هام رو به مدت یکماه کردن
در طول ازدواج مون به دلایل واهی خونه رو ترک می کرد و باز خودش میومد دیگه این کار براش فرهنگ شده است.
اظهارنامه ملاقات فرزندان دادم ولی موثر نشد.
در طول شش ماه اخیر حدود 50 بار به علت اختلافات شکایت ازهم داریم
که دیگر ادامه زندگی به هیچ وجه برامون امکان پذیر نیست.
بسیار عصبی است و موقع عصبانیت اشیاء پیرامون خود را مورد تخریب قرار می دهد که چند روز پیش نیز در شورای حل اختلاف،
محکوم به پرداخت خسارت به وسایلم مثل گوشی موبایل و عینکم شد

** آیا با دلایل فوق می تو ان ، ناشزگی وی را از دادگاه گرفت و چگونه؟؟

من نمی خوام دیگه به منزل برگردد
لطفا راهنمایی کنید فقط بله یا خیر نباشد

سپاسگـــــــــــــــــزارم از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما بابت ایراد ضرب و جرح تمکین و حضانت می توانید اقدام کنید در صورت اثبات ایراد ضرب و جرح الزام به تمکین نشوز وی ثابت و نفقه به وی تعلق نخواهد گرفت و در صورت اثبات نشوز تنصیف اموال به وی در پرونده طلاق تعلق نخواهد گرفت هم می توانید طلاق اقدام نمایید و با اثبات رای تمکین ازدواج مجدد کنیدموید باشید