16 بهمن 1401

محاسبه خسارت تأخیر تأدیه چک

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده درای 2 فقر9 چک برگشتی به مبلغ 17540000 تومان برای برج 11 سال قبل و چک دوم یز به همان مبلغ برای برج 12 سال قبل هستم سوالاتی که از حضورتان داشتماین است که
1.مبلغ چک با توجه به احتساب تورم و سودش الان چقدر شده است؟
2 . برای پاس کردن چک ها چیکار باید بکنم؟آیا صحیح هستش که مبلغ چک رو به حساب کسی که چک دستش هستش و شکایت کرده واریز کنم یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، خسارت تأخیر تأدیه از زمان سررسید چک تا زمان اجرای حکم محاسبه میشود ، اگر زمان اجرا در سال ۱۴۰۱ است خسارت تأخیر برای هرکدام از چکها حدود هشت میلیون تومان است .چنانچه در اجرای احکام پرونده دارید به اجرای احکام مراجعه و مبلغ چک را به همراه خسارت تأخیر پرداخت کنید و لاشه چک را استرداد و به بانک مراجعه کنید و رفع سوء اثر کنید .اگر اجراییه ندارید به همراه دارنده چک به بانک مراجعه و همزمان با استرداد لاشه چکها وجه را به حساب وی واریز کنید .