22 شهریور 1400

اعتراض به رای داوری با گذشت مهلت قانونی

دسته بندی : داوری | داوری داخلی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. در مرجع داوری کانون وکلا، از سوی داور رایی با عنوان حکم قطعی صادر شد. از تاریخ حکم بیش از سی و سه روز گذشته، طرف محکوم اکنون در دادگاه حقوقی به رای داور اعتراض کرده است. آیا می توان با توجه قطعی بودن حکم، و گذشت بیش از سی روز، تقاضای رد دادخواست کرد ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم ملاک اعتراض به رای داوری تاریخ ابلاغ به محکوم علیه است که از آن زمان 20 روز مهلت اعتراض دارند مگر آننکه رای غیابی باشد و یا عذر موجهی جهت خارج از مهلت بودن ثبت دادخواست اعتراضی به دادگاه ارائه دهند ضمناً شما می توانید در مهلت معین (که تبادل لایحه نام دارد) جهت پاسخ به اعتراض محکوم علیه موارد رد اعتراض ایشان را طی لایحه ای تقدیم دادگاه نمایید موفق باشید