17 تیر 1402

اعلام عذرموجه در اعلام رای داوری

دسته بندی : داوری | داوری داخلی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.در مورد پرداخت دیه با شرکت بیمه به مشکل خوردیم .پرونده به داور مرض الطرفین ارجاع شد .با تعیین داور ها از طرفین و داور از طرف دادگاه پرونده به جریان افتاد.داور طرف بیمه در هیج جلسه ای شرکت نکردن و بعد از چند جلسه رای داور ها به نفع اینجانب صادر شد.در زمان امضا رای داور اینجانب به علت دیگر در زندان بودن و رای صادره بعد از مهلت قانونی امضا و ابلاغ شد. بیمه به رای داوری اعتراض و در دادگاه محکوم شدن و اعتتراض دوباره انجام دادن به تجدید نظر ارجاع شد.ایا برای اینکه داور اینجانب در مدت 20 روز در زندان بود ماده قانونی عذر موجه وجود داره ؟برای تاخیر در ابلاغ رای داور مرض الطرفین؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به اینکه رای داوری به نفع شما صادر شده است و ابطال رای داور نیست به نتیجه نرسیده است و صرفاً از آن تجدید نظرخواهی شده است امکان اعلام عذر موجه وجود ندارد اما داور شما می‌تواند زندان را به عنوان عضو موجه در تاخیر رای صادره اعلام نماید