05 شهریور 1402

شرط داوری در مبایعه نامه

دسته بندی : داوری | داوری داخلی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آیادر بند 7مبایعه نامه شرط داوری لازم است قید شود. واگر قید شود مراحل یا روند پرونده طولانی میشود.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر داوری الزامی نیست اما درصورت پیش بینی داوری، اول باید به داوری مراجعه کنید و سپس از طریق دادگاه اقامه دعوی کنید بله کمی طولانی میشود اما ممکن است رای داوری را قبول کرده و تسلیم به رای گردید که روند رسیدگی کوتاه میشود