30 مرداد 1402

ارجاع دعوا به داوری جهت فسخ قرارداد

دسته بندی : داوری | داوری داخلی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک دستگاه رول سفره خریدم اما2سال از اقساطش رو نتونستم بدم چون هم سکته کردم وبینایی چشم راستم روازدست دادم و هرماه 5میلیون هزینه تزریق آمپولم میشه وازطرفی هم بخاطرهمین شرایط بیکارشدم وهم اینکه خانمم همون دوسال پیش قهرکرده ومهریه اش رو مطالبه کرده الان دارم هرهشت ماه یک سکه میدم نتونستم اقساط رو پرداخت کنم الان طرف معامله یک اضهارنامه برام فرستاده که توش داور معرفی کرده وازمنم خواسته شده ظرف مدت10روز جواب بدم.الان من باید چکارکنم که دوباره برام قسط بندی بشه ویکجا پول رو ندم آیامیتونم درخواست اعسار بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام درخواست داوری فروشنده �ت فسخ قرارداد می‌باشد و در واقع به جهت عدم پرداخت اقساط معامله شما فسخ خواهد شد نوبت به پرداخت اقساط نمی‌رسد مگر آنکه مجدد با هم توافق نمایید