18 اسفند 1401

مطالبه طلب و راههای اثبات ان

دسته بندی : حقوقی | مطالبه ارز خارجی
عالم شریفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده مبلغی برای یک شخصی واریز کردم که به گفته شخص دیگری از عوامل یک صرافی دیجیتالی بوده و بعد متوجه شدیم شخص دریافت کننده وجه شاکی بوده که این مبلغ رو برای رضایت در یک پرونده کلاهبرداری انلاین مشابه مطالبه کرده بوده. در واقع متهم با وعده خرید ارز از ما خواسته پول رو به این حساب واریز کنیم که این حساب متعلق به یکی از شاکی های پرونده متهم بوده تا رضایتشو بگیره. برای استرداد مبلغ چطور باید اقدام کنیم. ضمنا متهم مبالغ دیگه ای تحت عنوان خرید ارز دیجیتالی در فواصل زمانی مختلف و به مبالغ مختلف از ما دریافت کرده و بعد از مدتی که ارز ها رو مطالبه کردیم متواری شده برای یک سری از واریز ها اسناد بانکی واریز وجه موجوده و یه مقدار هم نقد بوده که اسناد موجود نیست. حالا اینکه ما مبلغی رو برای شاکی پرونده ایشون واریز کردیم دلیلی بر استناد به این گفته های ما میتونه باشه ؟ چون ایشون بر حسب اعتمادی که بخاطر شناخت قبلی بهشون داشتیم بصورت شفاهی وعده خرید ارز داده و مدرک دیگه ای برا ی اثبات اینکه واریز ها دلیلش این بوده نداریم. طبق سوالاتی که کردیم پرونده قبلی ایشون در دایره چک جریان داشته.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در خصوص مبلغ پرداخت شده شما میتوانید مطالبه طلب کنید و هم شاکی پرونده و هم شخصی که وعده خرید به شما داده خواندگان دعوا قرار گیرند،چنانچه اسناد شما مفقود شده با شهادت شهود و نهایتا سوگند میتوانید ثابت کنید البته استعلامات بانکی و پیامکی و تلفنی نیز میتواند امارات قضایی بر اثبات ادعای شما باشد