سرمایه گذاری جهت خرید رمز ارز

دسته بندی : حقوقی | مطالبه ارز خارجی
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. همکارم سال 1402 مبلغ 50 میلیون تومان به حساب من واریز کرده و به من گفتن که برایم در فارکس معامله انجام بده. من به ایشان سود و زیان اینکار را توضیح دادم اما متاسفانه مکتوب نکردیم
معاملات ضرر ده شد و ایشان طلب پولشان کردند
دادخواست تنظیم کردند که پول را سه ماهه به من قرض داده اند ولی در جلسه دادگاه وکیل گرفتن و گفتن که برای رمز ارز بوده. دادگاه هم دعوی خواهان را در وضعیت کنونی قابل استماع ندانسته و و قرار عدم استماع خواهان را صادر کرد.
مجددا امسال باز هم شکایت کرده و اینبار گفته که بابت رمز ارز بوده و مجددا دادخواست داده. حالا من باید چیکار کنم. آیا دادگاه ممکنه رای متفاوتی بدهد؟ بهترین راهکار برای من چیست؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و ارز ادب ، اگر مدارکی همچون پیامک یا پیامهایی در فضای مجازی دارید که نشان از این مطلب دارد میتوانید ارائه دهید ، اگر شاخد هم دارید مبنی بر اینکه سود و زیان اینکار را توضیح داده اید معرفی نمایید به دادگاه و دقیقا این دفاعیات را بیان نمایید، معمولا در این دعاوی مثل دعاوی مربوط به بورسی قضات ضرر و زیان را در نظر میگیرن .نگران نباشید