21 شهریور 1402

مطالبه وجه به صورت ارز

دسته بندی : حقوقی | مطالبه ارز خارجی
علیرضا بوالحسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مبلغ 15000یورو به آقایی که خودشون را وکیل معرفی کرده بودند دادم که کارای سفرم به ایتالیا را انجام بدن ایشون نتوانستند برام تو بازه زمانی که مرخصی داشتم برام وقت بگیرند منم یوروی خودمو مطالبه کردم ولی ایشون زیر بار نمی رن میگن به تو فقط 240میلیون ریال میدم در صورتی که من یه رسید 15000یورویی که دست نوشته خودشه دارم که مهر شرکتش رو زده وامضا کرده (گواهی می شود مبلغ 15000یورو در تاریخ ....از خانم ....دریافت نموده ام)
تازه متوجه شدم ایشون وکیل هم نیست و دفترش رو تعطیل کرده
آیا می تونم با همین مدرکی که از ایشون دارم علیه این آقا شکایت کنم
با شکایت آیا به حقم می رسم یا نه البته سه تا رسید که جمع کلش 240میلیون به حساب این آقا واریز کردم که رسیدش رو دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما با طرح دعوای مطالبه وجه و با ارائه رسیدها و فیشهای پرداختی می توانید وجوه پرداخت شده را مطالبه نمایید که ارز پرداخت شده ب ایشان به قیمت روز بانک مرکزی محاسبه و به شما پرداخت خواهد شد