12 آذر 1402

مطالبه ی ارز خارجی از دیگری

دسته بندی : حقوقی | مطالبه ارز خارجی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر
از فردی 1900 یورو قرض گرفتم و به ایشان رسید داده ام در رسید درج کرده ام که از ایشان قرض گرفته ام، الان نمیتوانم مبلغ را به ایشان عودت دهم و ایشان قصد اقدام قانونی را دارند، آیا به لحاظ کیفری که من ارز از شخصی گرفتم و رسید داده ام مشکلی دارد، جرمی متوجه من است یا خیر ؟ و ادر صورت شکایت آیا امکان شکایت کیفری از سمت طرف مقابل وجود دارد.؟ یا فقط می‌تواند مطالبه وجه کند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم خیر عنوان مجرمانه ای برای این اقدام متصور نیست و ایشان باید حقوقی اقدام کند.