25 شهریور 1400

دیات در اثر صدمه تصادف

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
جناب بنده حدود یک سال پیش در کنار یکی از دوستان با ماشین بودیم که تصادف کردیم واز ناحیه دست دچار نقص عضو شدم وبه اشتباه قبل از اینکه حکم قطعی از دادگاه بیاید من رضایت دادم چون شنیده بودم برای گرفتن دیه باید رضایت بدم خواستم بدونم چون هنوز حکم قطعی نیامده بوده و من رضایت دادم مشکلی در پرداخت دیه برای من پیش نمی اید سپاسگذارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگررضایت جهت تخفیف مجازات راننده باشد مشکلی نیست اگر رضایت از پرداخت دیه باشد دیه شما منتفی میباشد بهتر است تا قبل از صادر شدن حکم لایحه ارسال و عدم رضایت خود نسبت به دریافت دیه را اعلام نمایید