31 شهریور 1400

پرداخت اقساط بانک توسط شریک

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

اگر هیچ کدام از طرفین برای فروختن خانه ی شریکی قانع نشدن و قسط وام یک حساب پرداختی داشته باشد و تا کنون یک نفر این وام را پرداخت کرده تکلیف چیست ، آیا می تواند مبلغی را که بجای شریک خود تا کنون پرداخت کرده را مطالبه کند ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید با پرداخت اقساط از بانک نامه جهت ارائه به دادگاه اخذ و مطالبه وجه و نیز تاخیر تادیه (سود) را نیز مطالبه نمایید