انجام مورد وکالت توسط موکل

دسته بندی : حقوقی | املاک
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر و خسته نباشید
چند سال پیش به مادرم برای خرید ملک و قبول انتقال شش دانگ سندش به اینجانب وکالت تام دادم که این مورد همان موقع انجام شد.در متن وکالت نامه حدود اختیارات وکیل اینگونه قید شده: انجام و اجرای مورد وکالت (خریداری ملک با پلاک ثبتی و انتقال شش دانگ به اینجانب) از جانب موکل تام الاختیار میباشدو هر عمل و اقدامی به منزله عمل و اقدام موکل نافذ و معتبر است به نحویکه در هیچ یک از مراحل نیاز به حضور و امضای مجدد نباشد.
حالا مادرم ادعا کرده میتواند بدون نیاز به امضا من خانه را بفروشد یا اجاره دهد
آیا ادعای ایشان درست است؟ وکالت نامه نیاز به فسخ دارد یا خیر؟(وکالت بلاعزل داده نشده)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

موکل می تواند مورد وکالت را شخصاً انجام دهد. ضمناً حسب ظاهر مورد وکالت شما محقق شده و از این حیث وکالت شما منتفی است.