من سال 85 ملکی را بنام خانمم خریدم

دسته بندی : حقوقی | املاک
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
من سال 85 ملکی را بنام خانمم خریدم و لی هزینه آن ملک از حساب خودم پرداخت نشده نبود ، الان همسرم میخواد از من طلاق بگیره ، آیا من میتونم اون ملک را پس بگیرم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی اصولا نمی توانید مگر اینکه به طور مثال خانه را شما به همسرتان هبه نموده باشید که باید این را اثبات نماییدو .... البته به نظر ، پول خانه را واریز نموده اید می تواند با حصول شرایطی مبلغ از همسر مطالبه نماید .