شکایت در خصوص توهین و افترا

دسته بندی : کیفری | توهین
امین فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من وخانواده شوهرم دعوامون شده ایشون به من فحش دادن وگفتن(ببخشید)سلیطه من ازش پرسیدم بامنی گفتن بله اگه سلیطه نبودید تو دل یک پسر مجرد نمیرفتی من برداشتم از این کلمه معنی ببخشید جنده بود به همسرم گفتم وهمسرم توجلسه خانوادگی مطرح کردن وایشون گفتن به من تهمت زد ومن بهشون جنده نگفتم ورفتن شکایت کردن.حالا من باید چی بگم که دادگاه علیه من رای ندهد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌متقابلا شکایت توهین علیه ایشان مطرح و شکایت ایشان و موارد اعلامی را قبول نکنید