توهین رایانه ای از طریق پیامرسان ها

دسته بندی : کیفری | توهین
سید رحیم هاشمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با یکی از دوستانم در حد چت توهین داشتم و ازم شکایت کرده با توجه به اینکه پیام ثنا به خط مادرم ارسال میشده که دوسال خاموش بوده و وقتی روشن کردیم و برای گرفتن گواهی سو پیشنه ثنا رو چک کردم ،متوجه پیام دادکاه شدم که رای صادره مبنی بر 40 ضربه شلاق درجه 6 شدم و در خواست تجدید نظر کردم اما دادگاه تجدید نظر پرونده رو به دلیل بررسی نکردن ادعای خاموش بودن خط ثنای بنده به دادگاه بدوی ارجاع داده
با توجه به نداشتن سابقه کیفری امکان تعلیق یا بخشش من وجود داره ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با اهدا سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی. با توجه به توضیحات شما امکان تعلیق و تخفیف امکان پذیر می باشد. درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر پیام دهید.