فحاشی دقیقا کجا واقع شده ؟ واتساپ یا اینستا ؟

دسته بندی : کیفری | توهین
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در صورت فحاشی به یک نفر از طریق غیر مستقیم داخل پیوی خودم و نام بردن اسم فرد مورد نظر در صورتی که ایشون منو هک کردن جرمی داره؟! چون ایشون الان میگن اینکار جرمه و باعث ابرو ریزی من شده در صورتی که دارن میپیچونن و خودشون من رو چندین ساله هک کردن الان میخواد بازی راه بندازه که یه نفر دیگه شمارو هک کرده و به گوش من رسونده این چیزارو و این حرفاروکه داخل پیوی خودت چون فکر کردی من داخل گوشیتم به من زدی و ابروی من رو بردی پیش بقیه اشخاص..

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر با الفاظ رکیک که مطابق با قانون فحاشی به شمار می اید صراحتا به شخص خاصی این الفاظ را به کار ببرید جرم فحاشی واقع شده و اگر این داده پیام در مراجع قابل استعلام و ارایه باشد مستند به شمار و شما نسبت به ادای این الفاظ مسیولیت کیفری دارید