هک‌تلفن و توهین به اشخاص

دسته بندی : کیفری | توهین
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وقت ارجمندتون بخیر .راستش من تا وندین روز پیش احساس میکردم اقایی من رو هک داذن و من با ایشون فکرای ازدواجو ..‌ داشتم از این جهت هم که ایشون تو خیطه و حیط شغلیشون دشمن زیاد دارن یکی از اونا به خانواده من پیام داده بود که نزارید اینا باهم اوکی شن برای ازدواج اکر این اقا خاستگاری اومد چون این اقا سیاسی هست و با دخترای زیادی تو رابطه بود .و از اونجایی که ما باهم صحبتی نمیکردیم هنوز و جدی نشده بودیم ولی من چون فکر میکردم ایشون من رو هک دارن توی پیوی شخصی خودم توی تلگرام براشون نوشتم که شما سیاسی هستیو با دخترای زیادی بودیو حتی من گاهی اوقات انقدر فشار عصبی شدیدی بهم وارد میشد بهشون تو پیوی شخصی خودم فوش دادم درجه 2 و 3 و حتی فک کنم 1 نمیدونم چون عصابمو خورد میکردن ...و ایشون به من میگن برات پرونده بازی با ابروم رو درست مبکنم تو با ابروی من بازی کردی .میخواستم ببینم منی که توی پیوی خودم حرف زدم و فش و هرچیزی ایشون میتونن پرونده درست کنن؟ چون مستقیم نگفتم و ایشون من رو هک کردن فهمیدن این هارو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقتی شما در پیوی خود فحش داده آید از کجا معلوم که مخاطب آن شخص است ؟ اگر ایشان‌به پیوی شما دسترسی دارد خود ایشان مجرم است