افراز ملک مشاع به چه صورت انجام میشود

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
ملک ورثه ای داریم که یکی از وراث دارای دو سهم است آیا می تواند به نحوی برای تقسیم ملک اقدام کند که سهم خودش در موقعیت بهتری قرار گیرد و آیا اساسا داشتن سهم بیشتر ارجحیتی را در افراز و تقسیم مال ورثه ای برای این فرد ایجاد می کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، زمان تقسیم ملک اگر شرکا توافق کنند بر اساس توافق تقسیم میشود در غیر اینصورت برای اینکه هر قطعه به چه کسی برسد تقسیم با قرعه صورت میگیرد .