اقاله و مطالبه وجوه پرداختی و استرداد لاشه چک

دسته بندی : حقوقی | تایید اقاله
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود و خسته نباشید
بنده سه ماه پیش مبلغ ۳۸۰ میلیون پارچه خریدم از آشنا
که صد میلیون نقد دادم مابقی هم چک ولی چکارو ثبت نکردم
بعد دو سه روز پشیمون شدم چون دیگه برام ضرر میشد و نمیتونستم بفروشم مرجوع کردم درحالی که جنسا از همون روز اولم مغازه طرف بود چون اعتماد داشتیم گفتم میام میبرم تا اینکه مرجوع کردم
خلاصه طرفم گفت مشکلی نداره من چکتو با حسابتو میدم الان هر روز بهونه اینور انور شده چهار ماه خواستم کمکم کنید چون واقعا ضرر کردم هیچ تازه میخوام پولم برسه دستم با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی بدوا با ارسال اظهارنامه ای تحقق اقاله و عودت وجوه و لاشه چک ها را مطالبق ماده ۱۵۶ ق.ا.د.م اعلام سپس دادخواست تایید اقاله مطرح نمایید.البته شایان دکر می باشد اثبات هرادعا برعهده مدعی است و می بایست ادله اثبات آنرا ارائه دهد. موفق باشید موفق باشید