20 تیر 1402

اقاله و اعتراض به رای تجدید نظر استان

دسته بندی : حقوقی | تایید اقاله
تارا حسنی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یک مبایعه نامه ملک تنظیم کردم که بعداً اقاله شد و طرف خریدار معتقد به این است که اقاله انجام نشده و شکایت هم کردیم رای نهایی تجدید نظر این است که اقاله واقع نشده است منزل دارای سند تک برگ می‌باشد و خریدار برای رضایت دادن مطالبه وجه می‌کند چه چه راهی وجود دارد که من معامله بالا را اقاله بتوانم بکنم و سوال دیگر اینک آیا به رای قطعی تجدید نظر به چه نحوی می‌توانم اعتراض یا اعاده دادرسی یا به دیوان ارجاع دهم متشکرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام کاربر گرامی برای اینکه بتوان به صورت کامل و دقیق در خصوص سوال شما اظهار نظر کرد باید از کم و کیف مفاد قرارداد اطلاع حاصل شود که این امر با مشاوره تلفنی با وکلا امکان پذیر است. در خصوص اعتراض به رای تجدید نظر شما می توانید نسبت به رای صادره فرجام خواهی نمایید که پرونده جهت بررسی به دیوان عالی کشور ارجاع می گردد.