20 آذر 1402

اقاله قرارداد اجاره

دسته بندی : حقوقی | تایید اقاله
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام من وکالت دفتری برای اجاره و فروش ملک برادرم رو دارم و ایشون ایران نیست چند روز قبل رفتیم املاک برای عقد قرار داد پیش قرار داد نوشته شد و بین دوطرف امضا و اثر انگشت زدیم و هیچ کدام از طرفین نسخه اون رو ندارن.5 میلیون بیعانه از مستاجر دریافت کردم که کارت به کارت شد و رسیدی دریافت نکردم توی پیش قرار داد نوشته شد که نسخه دست املاک هست.دو روز بعد قرار بود پول واریز بشه به صورت کامل (رهن) که انجام نشد الان مستاجر درخواست بیعانه رو داره و املاک بدلیل پیش قرار دادی که نوشته درخواست حق فسخ و کمیسیون دارد سوال من اینجاست که از نظر قانونی پول رو باید به مستاجر عودت بدم یا املاک؟چون پیش قرار داد فسخ نشده هنوز و املاک هم از کمیسیون خودش نمیگذره چون میخوام ملک رو اجاره بدم و مستاجر واریزی نداشته از نظر قانونی پیش قرار داد کنسل میشه یا خیر؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما اول باید یک نسخه قرارداد را بگیرید و پشت قرارداد بنویسید که قرارداد فوق الذکر به شماره ... تفاسخ گردیدو هم خودتون و هم مستاجر امضا و اثر انگشت بزنند شاهد هم داشته باشید و بعد مبلغ پنج میلیون تومان را به حساب شخصی که پول را به حساب شما واریز کرده ،واریز نمایید . موفق باشید