11 مرداد 1402

انجام معامله شفاهی خرید خودرو

دسته بندی : حقوقی | تایید اقاله
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ضمن سلام و تشکر از شما
میخواستم یک معامله ماشین ساینا خریداری کنیم که طرف معامله به نحوی آشنا بودند که روی همین آشنایی قولنامه ی نکردیم و مستقیم خواستیم هزینه قولنامه ندیم سراغ وکالت تام از دفترخانه رفتیم
البته بعد از 150 میلیون اللحساب برا خرید خودرو دادم الباقی پول که مبلغ 85 میلیون بوده بعد از چک کردن ماشین تقدیم کنیم که بعد از اینکه ماشین رو پیش مکانیک و صافکاری بردم مشخص شد قیمت بالاست و من منصرف شدم که به شش ساعت نشده از طریق تلفن و پیامک ابلاغ کردم منصرف شدم ماشینت رو بخرم
حالا اون آقا میگه من همون 150 میلیون رو خرج کردم و چک میدم برا چند روز دیگه و بعد از اون میگه ما معامله کردیم با همون قیمت که در صورتی نه قولنامه و نه زمانی از صحبت ما برا معامله گذشته باشد و قیمت ماشین هم طبق بازار خیلی بالاست
حالا لطف کنید یک راهنمایی و مشاوره بکنید چکار کنیم ، تشکر از لطف شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی بهترین راه حل �الحه می‌باشد توجه داشته باشید � درگیری در دادگاه زمانبر می‌باشد توصیه می‌کنم موضوع را در حضور چند نفر شاهد طی قرارداد و توافقنامه به صلح خاتمه دهید یعنی در حضور چند نفر �افقنامه‌ای را بنویسید که معامله شما به صورت لفظی واقع شده است و سپس با توافق طرفین این معامله اقاله شده است مقرر می‌گردد که وجه دریافتی ظرف مثلاً یک هفته به خریدار مسترد گردد و نیز مقرر گردید چنانچه فروشنده وجه دریافتی را در تاریخ مقرر مسترد ننماید علاوه بر استرداد اصل وجه موظف است روزانه 10 میلیون تومان خسارت قراردادی بپردازد و نیز مقرر گردید که در صورت اختلاف موضوع از طرف داوری آقای فلانی حل و فصل گردد رای داور قطعی می‌باشد کاربر گرامی توجه داشته باشید که موضوع شما به جز با این ترفند �بل حل شدن نمی‌باشد