تایید اقاله و ..........

دسته بندی : حقوقی | تایید اقاله
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من قصد فروش زمین داشتم که یکی رو بهم معرفی کردن اومد قولنامه کردیم گفت تا ۴۵ روز دیگه من پولتو نقدا میدم ولی متاسفانه موقع تحریر قولنامه از طرف بنگاه تمام بندهایی که به مربوط به فسخ قرارداد میشد را حذف کرده بودن منم که به بنگاه اعتماد داشتم متوجه نشده بودم ، خلاصه بعد چند روز طرف اومد که من زمینو میخام به یه نفر دیگه بفروشم تا پولشو بدم به شما ، دوباره من حرفی نزدم و رفتیم سر قرار که قولنامه شونو بنویسن موقع تحریر اونا تمامی موارد فسخ و غیره رو نوشتن حتی نوشتن اگه یکی از چکها وصول نشه معامله شون بدون قید و شرط فسخ میشه و ۲۰ در صد ثمن معامله هم بعنوان ضرر زیان میرسه به فروشنده . چک دادن من اون چکهارو برداشتم که اقلا مدرکی دستم باشه . متاسفانه نتونستن بهم پول بدن چند بار رفتم معامله رو فسخ کنم که نیومدن گفتن چکهامون پول میشه که متاسفانه اونا هم پول نشد بعد ۲ هفته با وصاطت بنگاه طرف اولو کشوندیم بنگاه بهش ۴۵ میلیون پول دادم تا معامله رو اقاله کنیم که اقاله کردیم گفتن معامله بین اون و دوستش هم فسخ شده ولی الان دوستش شر کرده که زمین مال اونه و معامله شون فسخ نشده و باهاش تصویه کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند چرا که ابعاد مسائل حقوقی گسترده است چه بسا اشتباه در خود خواسته یا دفاعیات به ضرر افراد تمام شود. باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده شود طرح دعوی و چگونی شرح آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست مطرح نشود در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست داده شود . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه قضایی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب تری تهیه گردد.ولیکن به طور اجمالی اصل بر صحت معاملات می باشد و طبق اقاله خریدار موظف به عودت زمین می باشد ولیکن درصورت فروش برخی محاکم درحکم تلف دانسته و طرف مقابل را ملزم به پرداخت قیمت می نمایند. موفق باشید