اقاله قرارداد و استرداد ثمن

دسته بندی : حقوقی | تایید اقاله
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید بنده سوالی داشتم؟ من از داخل دیوار یه خودرویی رو رویت کرده بودم و با فروشنده صحبت کردم که ماشین ببینم و اگر مورد پسند بود ماشین بخرم و من ماشین پسند کردم و یه مبلغ زیادی رو ریختم به حساب مالک خودرو و بقیه مبلغ قرار شد که پس از تعویض پلاک به حساب ایشون واریز کنم اما بعد از تحقیقاتی که کردم دیدم قیمت ماشین خیلی گرون تر از قیمت واقعیش به همین خاطر منصرف شدم و به فروشنده گفتم که من با توجه به هزینه هایی که ماشین داره و قیمت اصلی و کارشناسی خودرو از خرید منصرف شدم و پول بنده رو به حسابم واریز کنید و ماشینتون پس بگیرید یا هم به مبلغ واقعی و عرف یه چیزی بالاتر معامله کنیم که طرف قبول نکرد و قرار شد پول واریز کنه در ضمن ماشین و مدارک ماشین فعلا دست خودم تا زمانی که پول واریز کنه حالا چند روزی میگذره خبری نیست از فروشنده و جواب تماس و پیام هم نمیده میخواستم ببینم میشه از طریق قانونی اذیتش کنم یا پولم بخوام بگیرم درضمن بینمون قولنامه ای هم امضا نشده ممنون میشم راهنمایی کنید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید از طریق اثبات اقاله و طرح دعوا ثمن پرداختی را مسترد نمایید