شرایط اقدام به اخذ به شفعه

دسته بندی : حقوقی | اخذ به شفعه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، ملک موروثی بین ورثه از سوی تمامی وراث به شخص ثالثی فروخته شده ،صرفا احدی از وراث سهم الارث خود را نفروخته است ، ایا وی به استناد حق شفعه میتواند با روجوع به دادگاه ، وجوه پرداختی ثالث را مسترد و مال را به نام خود منتقل نماید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم خیر نمی تواند چون شفعه فقطزمانی ایجاد می شود که ملک دو شریک داشته باشد نه وقتی چند وارث شریک باشند.