اخذ به شفعه در خصوص ملک شریک

دسته بندی : حقوقی | اخذ به شفعه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ی مغازه مشاع به متراژ 30 متر که 2تا سند تک برگ جداگانه دارد و به اسم پدر و پسر میباشد بنده 3 دنگ پسر را خریدم و سند انتقال دادم به اسم خودم پول را کاملا پرداخت کردم ایشان بدون اجازه پدر که مالک 3 دنگ دیگر هست این کار را انجام داده است الان پدر ایشان میتواند شکایت کند و معامله را باطل کند حدودا 4 ماه گذشته از این موضوع

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر مال قابلیت تقسیم را داشته باشد،بله از طریق اخذ به شفعه امکان شکایت هست والا خیر.