12 مهر 1402

وقف ملک مشاعی متعلق به ورثه

دسته بندی : حقوقی | اخذ به شفعه
زهرا عمادالاسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام با عرض خسته نباشین من پدرم زودتر از پدرش فوت شد واسه همین از ارث محروم شدیم ولی خود مادر بزرگم یک مغازه سر قفلی 17 متری 3 دنگ وکالتی به نام مادرم و نفری یک و نیم دنگ به نام منو داداش گوچکترم تو محضر کرد بعد الان سوالم اینه اگه من اون یک د نیم دنگ خودمو وقف بکنم بعد چی میشه؟بعد اینا میتونن سهم خودشون رو تفکیک کنن بفروشن یا نه کلا وقف میشه ملک و فقط اینا اجار مغازه رو تا روزی که زنده ان می تونن بگیرن ممنون میشم توضیح بدین راهنمائم کنین من حاظرم اوم سهم خودم ب ه وقف بشه تا اینا هم نتونن پولی از اون مغازه بهشون برسه چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شهر وند گرامی شما حتی اگر ملک خود را وقف نمایید هم بقیه مالکین می توانند با مراجعه به شهرداری وعدم افراز دستور فروش مال مشاع را بگیرند و در واقع چون ملک مشاعی می باشد در اصل شما بایستی فقط به مالکین بخری یا بفروشی و امکان فسخ برای آنها می باشد حتی اگر وقف کنید واز اجاره مغازه هم می توانند نسبت به سهم خودشان مطالبه کنند