ابطال سند رسمی که بدون تشریفات تنظیم شده است

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مرحوم برادر بزرگم طبق یک مباینامه ای به تاریخ سال ۶۲ ادعا کرده تمام ملک رو از پدرم خریده پدرم در سال ۶۶ فوت نموده و مرحوم برادرم در سال ۸۳ بعد فوت پدرم بدون گواهی انحصار وراثت ملک مرحوم متوفی پدرم رو با حضور چهار وراث پدرم با تنظیم صورت جلسه ایی با مباینامه سند زده و منو مادرم رو اطلاع نداده و حذف نموده.
الان یک تخلفی از اداره ثبت صورت گرفته مطابق ماده ۱۰۰ قانون ثبت و اسناد املاک که سندی رو بدون حضور افرادی که مطابق قانون باید حضور میداشتند سند زده
۲:ملک بعد فوت بدون گواهی انحصار وراثت سند خورده.

بنده چگونه میتوانم درخواست ابطال سند بدم با چه موضوعی لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید دادخواست ابطال سند رسمی بدهید. اگر بتوانید ثابت کنید بدون امضاء تنظیم شده قابل ابطال است.