28 خرداد 1401

درگیری و ضرب و شتم موجر و مستاجر

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده مستقلی هستم ۳ماه پیش مستجرم که معتاد بود رفت و۸۵۰۰ خسارت و۳ ماه اجاره نداده بود الا نزدک ۱۰ روز تلفنی درب منزل بند میادوفهاشی میکنه امروز توقفگاه با پدرش آمد من۱۸ میلیون نگه داشتم وگفتم از۴ میلیون کم میکنم تمام پدرش قبول کرد ازدر بنگاه آمدیم بیرون اول پسره بمن حمله کرد وبعد همسرش زن بندرا زدوباعث کمر درد شدید شده آمدم کلانتری شکایت کردم ویهفتع پیش هم شکایت کرده بودم بابت فحاشی ۴ جعبه داروی تاریخ گذشته آورده بود کلانتری وپیرهنشو پاره کرده بود وپدر میگفت عروس وپسران زده درصورتی که همسایه ها وب‌نگاران شاهد بود که حمله کرد الان من باید چکار کنم ۱۴ میلیون دستمه وهردو شکایت کردیم این پول داد گاه سودروش نمیزنه چکار کنم من که هم خونه بهش دادم هم فش داده وهم درگیری

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ پس از ثبت شکایت کیفری به اتهام ضرب و شتم عمدی، با اخذ نظریه پزشکی قانونی، و انجام تحقیقات معموله توسط دادسـرا با صدور کیفرخواست، دادگاه اقدام به صدور حکم بر محکومیت متهمین به پرداخت دیه و مجازات حسب مورد محکوم صادر خواهد نمود.. در خصوص سایر موارد اعلامی در سئوال مطروحه، جهت بررسی بیشتر و دریافت راهنمایی لازم می توانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..