درگیری و نزاع در بی آر تی

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما در بی ارتی دعوا مردیم و طرف شدید مارو زدن و ما برگه پزشکی داریم دعوا سر سوار شدن به بی ارتی هست در گزارش هم هر دو طرف اینو نوشته ولی الان در دادگاه میگوین سر حجاب بود یعنی ما چادران هارو باز کردیم ولی ما فیلم ان هارو داریم بعد زدن ما که فرار میکنن
اول گفتیم نداریم ولی الان هست که در ان معلومه ان ها چادری نیستن
فیلم رو دز دادگاه نشان بدهیم یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله اگر فیلمی دارید حتما ارائه کنید این موردی که براتون ثبت کردن به نفع شما نیست خیلی برید با فیلم کذب بودنشو اثبات کنید. کمکی هم خواستید در خدمتم