مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد مهدی جعفری زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
سال ۹۵ در چند نوبت مبلغی از رفیقم قرض گرفتم که جمع ان۲۰ تومن شد ،بعد رفیقم پیگیری پولش را نمی‌کرد و منم برای اینکه از خجالتش در بیام گفتم در چند کار اقتصادی اونو سهیم میکنم که سود ببره و اونم قبول کرد اما بعد از مدتی کارم جور نشد و چون رفیقم هم بود بهش نگفتم کارم جور نشده و هر از چند گاهی اون می‌پرسید گفتم دارم یه کارایی میکنم و حالا بعد از گذشت چند سال اون ادعا کرده پولش را با سود چند برابری نزدیک ۵۰۰ میلیون میگه بده و بحث کردیم و بهش گفتم قراردادی در کار نیست
حالا میخام اصل پولش رو بدم باید چیکار کنم و آیا اون میتونه برام ادعایی کنه ؟هیچ قرارداد و قول نامه ای نداریم و هیچ شاهدی هم نیست .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام از تاریخی که ایشون وجه پرداخت شده به شما رو مطالبه کرده، تا زمان پرداخت توسط شما مبلغی به عنوان خسارت تاخیر تادیه بر اساس نرخ تورم بانک مرکزی تعلق میگیره. اما موارد فوق به این نیاز دارن که اولا طرف مقابل اصل طلب را ثابت کنه ثانیا زمان مطالبه وجه هم ثابت شود. در صورت عدم اثبات تاریخ مطالبه، شما همان مبلغ 20 میلیون تومان رو باید پرداخت کنید