شکایت از مامور انتظامی به دلیل توهین و ضرب و جرح

دسته بندی : کیفری | سو استفاده از موقعیت شغلی (ماده 575 قانون مجازات اسلامی)
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
دیروز من و دوستمو با ماشین داخل اتومبیل گرفتن بردمون پاسگاه افسر نگهبان شیشه نوشابه رو اونقد کوبید سرم شیشه پلاستیکی شکست ، هزارجور مصیبت اول زنگ زد کمپ اعتیاد ازمون تست گرفتن معتاد نشد نتیجه اونا رفتن ، من مشمول غایب هستن به اون گیر داد ازم سند گرفت ولم کرد اونقد زده سرمو صورتم حالت تهوع گیجی دارم درست اتاق افسر نگهبان رو دست مامور نوشته بود پلیس پیگیری یا پیشگیری میگفت چرا قبلا کارت ملی گذاشتی نیاومدی بفرستمت دادگاه بهانش این بود درست مقابل دوربین اینکارارو کرد .هموطنیم زیر یک پرچمیم همزبانیم از همه مهم تر انسان سر انسان دست بسته این بلا رو میاره به اتفاق یک سرباز من هیچی نگفتم بهش فقط سیلی اولو که زد گفتم به ۱۹۷ حفاظت زنگ میزنم به ۱۹۷ فحش داد بعد منو بردن پشت پاسگاه یک دستی اوزیزونم کردن اونجام شکنجه داد از رفیقم جدا افتادم اون اهل وعیال واربود بدبختو لخت کردن تو اففسر نگهبانی بهش خندیدن به خدا نفهمیدم دوربودیم زنجیر دسبندو یا دستمو میشکستم حسابشو میرسیدم این کار چیه ، حالت تهوع سرگیجه همجام درد داره مثل اینکه باتانک ازم رد شدم چکار کنم جایی هست رسیدگی کنن

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. علاوه بر تماس با ۱۹۷ و اعلام شکایت، به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام توهین و ضرب و جرح از افسر نگهبان کلانتری و ماموران شکایت کنید. نیازی به دانستن اسم افسر نگهبان نیست و صرفا باید تاریخ و ساعت دقیق حادثه را بنویسید.