اقاله قرار داد و واگذاری و فروش خودرو

دسته بندی : حقوقی | تایید اقاله
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام‌همسرم‌‌بافروش‌مینی‌بوسی‌که‌‌ده‌برابرشده‌ودرتوقیف‌مهرم‌بود‌وتازه‌آزادش‌کرده‌بودم‌‌تابامن‌وبابرادرم‌سرمایه‌گذاری‌کند‌فقط‌باقرارشفاهی‌‌‌‌من‌وپسرام‌شاهدیم‌گفت:دادن‌اجاره‌ماهانه‌تابرگرداندن‌مینیبوس‌به‌همسرم‌‌راموظف‌است‌بدهداگرتافروردین۱۴۰۰‌سهمش‌راندهد‌ویابرخلاف‌قرارداد‌اولیه‌اش‌بامالک‌که‌ازان‌درابتدای‌قرارددادهامان‌آمده‌پیروقرارداد...که‌دران‌ازمفادقراردادبودکه‌چون‌بجهت‌فرو‌ش‌است‌کسی‌حق‌دخل‌وتصرف‌نداردوفتوآن‌قراردادخودشان‌رابعنوان‌تضمین‌همراه‌سندووکالت‌ازروی‌آن‌سند‌بماداد.وحال‌قراردادشراکت‌درسرمایه‌گذاری‌اش‌رابه‌من‌واگذارکرد‌‌ولی‌ده‌روز‌بعد‌طرف‌مقابلش‌‌(که‌برادرخودمه)بافریب‌همسرم‌که‌‌غیرقانونی‌خوانداین‌انتقال‌وواگذاری‌سهم‌‌بهم‌روباوعده‌هایی‌داد‌اورافریب‌دادهرچند‌من‌مخالفت‌کردم‌بعنوان‌مالک‌جدید‌ومیدانستم‌برادرم‌بازخلف‌وعده‌میکند‌که‌درواقع‌‌همینطورشدوعمل‌نکرد‌وفقط‌وادارکردهمسرمراکه‌باوجودانتقال‌مالکیت‌به‌من‌(باگذشت‌ده‌روز)قراردادی‌جدید نوشتند‌‌‌که‌ درخواست‌اقاله‌آن‌رازدم‌آیا‌به‌قراردادقبلی‌که‌بهم‌واگذارشده‌برمیگرد؟(صورتمجلس‌دادگاه‌شدکهقراردادآخر‌۱۰روزپس‌ازانتقال‌بمن‌وبدون‌امضا‌ورضایتمه‌‌)

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر قرار بر تعهدی بوده و انجام نگرفته فقط الزام به تعهد نمایید و شاهد معرفی نموده تا مشکل مرتفع گردد در غیرداینصورت اگر انتقال صورت گرفته ثمن معامله را بخواهید