07 خرداد 1402

پرداخت وجه و عدم ایفای تعهدات

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشبد جناب پدرخانوم من 5 ساله پیش در کاره خود 130 میلیون بدهکار بود ک این بدهکاری چک بود کارشم پخش بستنی بود و در پرداخت چک ها ناتوان بود بنده با ایشان صحبت کردم و قرار شد کلا کارو تحویل من بده و دیگر کاری به هیچی نداشته باشه و من بدهکاریه اورا بدهم و در ادامه هم در همان کسب و کار مشغوله کار کردن بشم منتهی پس از سه سال ک من تمام بدهی را پرداخت کردم ایشان اومدن کارو از من گرفتن از انجایی ک ماشین بنام خودش بود و مشتری ها هم 20 اورا میشناختن من هم بر حسب اعتماد هیچ قراردادی با ایشان نبستم الان باید چگونه حقم را قانونی بگیرم شهود هم به اندازه کافی دارم تمام چک هایی ک پاس کردم هم واریزیش تو اون مدت خودم انجام دادم چک هم بنام پدر خانومم بوده

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما به استناد فیش های واریزی خود میتوانید ،طرح دعوی نمایید و مطالبه وجوه واریزی را از ایشان بخواهید . موفق باشید