مطالبه وجه بابت انجام کار

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کارگر کارواش هستم ماشین نیروی انتظامی سپاه میاد میشوریم میره درصدی هستیم! یه ریال تو جیب ما نمیره جنبه قانونیش چیه خلافه یا جزو قانون اگه خلافه راه های برخورد شدید چیه!!!! ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام هیچ دلیلی برای انجام کار رایگان شما وجود ندارد ولیکن معمولاً برای جلوگیری از مشکلاتی که بعداً ممکن از پیش آید این اتفاق می‌افتد شما می‌توانید از طریق دادسرای نظام در این خصوص پیگیری نمایید