مطالبه خسارت ناشی از منابه التفاوت

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،بنده دو ماه پیش یک قطعه باغ به متراژ 1600 متر با یک خانه معامله کردم بعد از تحویل باݝ متوجه شدیم متراژ باݝ 1200 متر است و حدود صد متر هم در حریم راه قرار دارد که شکایت کردیم کسری متراژ را میخواهیم به دادگاه رفتیم قاضی رسیدگی نکرد وپرونده را به داوری ارجاع داد وازمتن دادخواست ایراد گرفت ،متن دادخواست ،،مطالبه خسارت ،تقاضایرسیدگی وصدور حکم مبنی برالزام خوانده به پرداخت خسارت بابت کسری متراژ زمین به نرخ روز مقوم به210/000/000ریالومطلق خسارات دادرسی وهزینه دادرسی (با جلب نظرکارشناس)( لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون )

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دادخواست شما دارای ایراد است و موضوع مشمول خسارت نمی‌گردد بهتر است دادخواست دقیق‌تری را از طریق وکیل تنظیم نمایید