08 خرداد 1402

دیر رسیدن به جلسه آزمون

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
رقیه بختیاری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من کلاس دهمم و امتحاناتم نهایی نیست تا الان هم نمراتم پایین تر از 17نبوده امروز در امتحان عربی به دلیل ده دقیقه تاخیر مدیر جلومو گرفت و گفت باید شهریور بیام میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام صبح بخیر 🌼 اگر زمانی که شما وارد جلسه آزمون شدی کسی از جلسه خارج نشده و دانش آموزان همگی در حال دادن امتحان بوده باشند شما می توانید به آموزش پرورش مراجعه و این عمل مدیر را گزارش کنید زیراهیچ مدیر مدرسه‌ای به دلیل چند دقیقه تأخیر نباید دانش‌آموزی را از حضور در جلسه امتحان محروم کند، اما پیشنهاد می شود بعد از پایان امتحانات به آموزش و پرورش مراجعه کنید اما امکان طرح شکایت در دادگاه های عمومي برای این موضوع منتفی است موفق باشید