08 خرداد 1402

میتوان الباقی ثمن را از ورثه خریدار مطالبه کنم ؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وعرض ادب حدود 30سال قبل بنده خانه سنددار خودرا باشریک واحددیگر خانه ام معامله نمودم، اما ایشان که چندسال قبل فوت نموده، یک سوم ازمبلغ موردمعامله رانپرداختنداکنون بنده امیددارم یاقراردادفسخ شودیا مبلغ طلب را ازوراث به نرخ روزدریافت نمایم مبلغ بیش از 500هزارتومان درسال 1368میباشد.بااحترام.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، به علت زمان زیادی که گذشته امکان فسخ وجود ندارد و الباقی ثمن را میتوانید از ماترک متوفی مطالبه کنید نه از ورثه ، اگر متوفی مالی داشته باشد میتوانید الباقی ثمن را مطالبه کنید .