09 خرداد 1402

اعتراض به نظر پزشکی قانونی

دسته بندی : کیفری | دیه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام؛ من تصادف کردم و دچار شکستگی لگن شدم،طبق سی تی اسکن انجام شده در بیمارستان،علاوه بر شکستگی لگن،برای من،هماتوم وسیع عضلانی و مایع آزاد جزئی گزارش شد،ولی پزشکی قانونی برای من، فقط برای شکستگی لگن،ارش تعیین کرده و در نامه به هماتوم و مایع آزاد لگنی،اصلااشاره نکرده.برای گرفتن خسارت بابت هماتوم و مایع آزاد باید از را قانونی اعتراض کنم؟ یا به نتیجه نمیرسه.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر با توجه به مستندات پزشکی مربوط به آسیب اعتراض نمایید مستند اگر ارائه گردد احتمال نتیجه میباشد