16 خرداد 1402

سوال در مورد اجاره است

دسته بندی : حقوقی | ابطال اجاره نامه
مسیح گنجی اشتیجه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در صورتی یک قرارداد اجاره و رهن مسکن نوشته شود و موجر و شاهد امضا کرده ولی مستاجر پشیمان شود و امضا نکند و موجر مشکلی نداشته باشد(رضایت داشته باشد) آیا قرارداد فسخ می شود؟؟ یا قرار دادی صورت گرفته؟؟و اینکه نیازی به پرداخت کمیسیون به مشاور املاکی هست؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود ، عقد اجاره منعقد نگردیده و نیازی به فسخ و اقاله نمی باشد، در مورد کمیسیون بنگاه‌دار نیز باید به میزان زحمت بنگاه‌دار اجرت المثل کار ایشان پرداخت و ایشان را راضی نمود، به هرحال زحمت کشیده و تلاش نموده است.