02 اسفند 1402

قرارداد اجاره بعد از فوت موجر

دسته بندی : حقوقی | ابطال اجاره نامه
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید، بنده مستاجر یک ملک تجاری هستم حدود 18 سال موجر این ملک به تازگی فوت کردند و ما هم قبل فوت ایشان اجاره نامه توافقی 5 ساله نوشتیم با دو نفر شاهد، آیا این اجاره نامه اعتبار دارد و مورثه موجر میتواننند دخالتی ذاشته باشند برای تخلیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ، کاربر گرامی بر اساس قانون، اگر صاحبخانه فوت کند مستأجر می‌تواند تا مدت زمانی که در قرارداد مشخص شده، از ملک موردنظر بهره‌برداری یا در آن سکونت داشته باشد، بنابراین، ورثه مالک نمی‌توانند مستأجر را مجبور به تخلیه ملک قبل از مدت معلوم و درج شده در قرارداد اجاره کنند