تخلیه ملک استیجاری از طرف موجر

دسته بندی : حقوقی | ابطال اجاره نامه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. بنده ملکی مسکونی دارم در شهر فولادشهر که مستاجر حدود سه ماه است که کرایه پرداخت نکرده. در قولنامه ذکر شده که با عدم پرداخت دو ماه باید تخلیه صورت بگیرد. سوالم اینه که من خودم ساکن زرین شهر هستم. ایا میتونم درخواست حکم تخلیه را در زرین شهر بدهم یا محل ملک حتما باید درخواست بدم. فاصله این دو شهر 10کیلومتر است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای ثبت از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خودتون میتونید ثبت کنید اما باید حتما در شهری که ملک در آن واقع است ارجاع و رسیدگی شود در خصوص جزییات میتونید با مشاوره تلفنی کمک بگیرید