شکایت از مالک بابت اجاره بهای پرداختی

دسته بندی : حقوقی | ابطال اجاره نامه
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
بنده مغازه‌ای به مبلغ 14 میلیون اجاره کردم برای فروش پوشاک سال پیش کرایه مغازه هفت میلیون تومان بود متأسفانه کرایه مغازه به سختی پرداخت می کنم این مغازه طبق فروش بنده هیچ سود آوری نداشته چون توی اون مکانی از خیابان هستم کشش هم چنین کرایه ای نداره بنده می تونم از مالک شکایت کنم پیگیر حق خودم بشم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.خیر شما نمی توانید چنین موضوعی را مطالبه کنید چون با میل و اراده خود مغازه را اجاره کرده وقرارداد منعقد نموده آید وقرارداد برای طرفین لازم الاجراست