17 خرداد 1402

چگونگی برخورد از شخصی که از موقعیت شغلی خود سوء استفاده می کند

دسته بندی : کیفری | سو استفاده از موقعیت شغلی (ماده 575 قانون مجازات اسلامی)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام وخسته نباشید ..همسایه مامأمور است وهر روز مارا اذیت می‌کند شاکی شده کلانتری اخطار آورده اند فحاشی وتخریب باید چکار کنیم دستمان به هیچ جا بند نيست...همه همکارانش هستند وپارتی..لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما می توانید تحت عنوان سوء استفاده از مقام و شغل طرح شکایت کنید.