20 خرداد 1402

رفع توقیف خودرو و مواد مخدر

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید مزاحم میشم در مورد پرونده برادرم سوال داشتم،برادرم رو با ۱۰سانت هرویین گرفته بودن که با ماشین من بود وقتی میگیرنش قاضی کشیک بقید ضمانت تا زمان دادگاه آزادش کرده و کسی نبود که همون لحظه فیش حقوقی بذاره قاضی هم ماشین من و گواهینامه خودش رو توقیف کرده و آزادش کرده،حالا میخواستم بدونم که امکانش هست که برم فیش حقوقی رو به ضمانت بذارم و ماشین خودم و گواهینامه خودش رو از توقیف در بیارم؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید مرسی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود با ارائه لایحه ای در پرونده مالکیت خود را نسبت به خودرو اعلام نمایید و درخواست رفع نوقیف خودرو را نمایید. اعلام ارائه فیش حقوقی هم به شعبه نمایید.