22 خرداد 1402

نگهداری از حیوانات خانگی توسط همسایه

دسته بندی : کیفری | وادار کردن دیگران به تصرف یا مزاحمت یا ممانعت از حق
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من در یک آپارتمان زندگی میکنم همسایه دیوار به دیوار من یک طوطی کاسکو داره هر لحظه از شبانه روز جیغ وفریاد میزنم صداش تو خونه منه تذکر دادم جلسه با هست مدیره آپارتمان گذاشتیم بی فایده بود الان میخواستم شکایت کنم تامین دلیل باید بدم ؟
و اینکه قاضی حکم به رفع مزاحمت میده
بهشون گفتم شکایت میکنم گفتن چهار دیواری اختیاری خواهشمندم مرا راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی با تنظیم استشهادیه محلی یا گزارش پلیس ۱۱۰ شکایتی تحت عنوان ایجاد مزاحمت علیه ایشان مطرح نمایید .