08 تیر 1402

ممانعت مدیرساختمان از استفاده سایر همسایگان از مشاعات

دسته بندی : کیفری | وادار کردن دیگران به تصرف یا مزاحمت یا ممانعت از حق
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مدیر ساختمان راههای ورود به پشت بام را مسدود و اجازه تردد نمیدهند و پشت بام را به شرکتی جهت نصب دکل مخابراتی اجاره و اجاره بها را به حساب شخصی خود واریز مینماید
مطرح کردن دادخواست ممانعت از حق مناسبتی دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی ،مدیر ساختمان حق ندارد مشاعات را بدون رضایت سایر همسایگان به اجاره واگذار نماید ودرب پشت پام را قفل نماید شما میتوانید از باب ممانعت از حق از ایشان شکایت نمایید.ضمنا میتوانید دادخواست مطالبه وجه بابت وجوه دریافتی از باب اجاره پشت بام نیز اقدام نمایید