27 تیر 1402

تصرف در مغازه با اجناس

دسته بندی : کیفری | وادار کردن دیگران به تصرف یا مزاحمت یا ممانعت از حق
شبنم رضایی خوشرو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلاام از سال 88 در مغازه ای مستاجر هستم البته با قرار داد دستی و بعضی سالهاا با تمدید تلفنی بوده الاان با ترفندی مبنی بر بازسازی منو مجبور ب تخلیه کرد و بعد گفت ک نمیتونممغازه رو در اختیارت بزارم .الاان با کلی جنس و حساب دفتری اواره موندم ممنون میشم اگه امکانش هست راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما، به نظرم اقامه دعوای تصرف عدوانی کیفری یا حقوقی در مورد شما مناسب می باشد. شما متصرف ملک بوده اید و شما را از تصرف در آن محروم کرده اند و تصرف مورد حمایت قانون گذار است .