25 خرداد 1402

هزینه تعمیرات اساسی برعهده موجر است

دسته بندی : حقوقی | الزام به تعمیرات اساسی عین مستاجره
رقیه بختیاری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده مستاجرم و تا دوروز دیگه باید خونه را تحویل مالک بدم متاسفانه امشب متوجه شدم لوله اب زیر زمین قسمت اشپز خانه ترکیده و صدای اب میاد اما نشت نکرده .
البته باید بگم خانه قدیمیه ایا هزینه ترکیدن لوله اب با بنده اس یا جز تعمیرات اصلیه و با مالک است ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

وقت بخیر کاربر گرامي ترکیدگی لوله آب جز تعمیرات اساسی است که با مالک (موجر) می باشد. طبق قانون «تعمیرات و تمامی مخارجی که در عین مستأجره برای امکان انتفاع از آن لازم است، برعهده مالک است» به این ترتیب ماده ۴۸۶ قانون مدنی تعمیرات اساسی و کلی خانه را برعهده صاحبخانه گذاشته است. اما اگر بدون اذن موجر هزینه تعمیرات را پرداخت کردید دیگر حق مطالبه نخواهید داشت. موفق باشید